Är det en flyttstädning på g?

Ska du flytta? Då har du ju en hel del att ta tag i! Inte nog med att packa allt och flytta på det, du har ju även flyttstädning att göra! Det är ganska viktigt att den görs på rätt sätt och att du är noggrann! Du kan om du vill, anlita en städfirma att göra din flyttstädning, läs mer här. Då vet du att det blir gjort på ett bra sätt. 

Om du vill göra din flyttstädning på egen hand, så se till att ha kvar dammsugaren samt alla andra städprylar. Ha gärna kvar ett par lampor med samt en pall så att du når att städa överallt. 

Att flyttstäda

Det smidigaste sättet att göra en flyttstädning på, det är att ha en checklista att gå efter. Det gör att du inte missar något. Det är annars lätt hänt att glömma av att städa bakom spis eller element och så vidare. Du kan med fördel städa ett rum i taget, sedan stänga till dörren. 

Mest tid på att städa, det får du oftast lägga på kök och badrum. Det är ju de rum som man använder mest samt har olika delar som ska göras rent. Bland annat ugn, frys, kyl, fläkt, avloppsbrunnar och så vidare.

Du som vill att det ska vara enkelt med flyttstädning, du gör helt enkelt så att du anlitar en bra städfirma som gör det åt dig! Du har ju RUT-avdraget som gör det hela billigare.

28 Dec 2021