Förändring hemma på enkelt sätt

Har du som jag känt att du vill göra om hemma, försökt med att möblera om, men det ändå är något som saknas? Då har jag ett smart tips och det är att kika in hos Tapetstore som har fantastiska tapeter. Med nya tapeter kan man på ett enkelt sätt förändra ett rum och utan att det behöver kosta särskilt mycket. Hos Tapetstore finns ett stort utbud av tapeter i olika varianter och du kan välja att använda dig av vanliga standardfärger eller så testar du fototapeter.

Vad är en fototapet

På Tapetstore.se kan du som vågar vara annorlunda köpa fototapeter. En fototapet är lika enkel att sätta upp som en vanlig tapet med består av ett foto som motiv. Det finns hundratals motiv att välja mellan eller så kan du ladda upp en egen bild. Att använda dig av fototapet är enkelt och det är dessutom ett billigt sätt att förändra ditt hem på. Du får dessutom tapeter som ingen annan har!

Varför välja Tapetstore?

Tapetstore har en vision att göra Sveriges hem vackrare med hjälp av sina underbara fototapeter och deras vanliga tapeter. De erbjuder fototapeter som är billiga utan att tumma på kvaliteten samt att du får dessa fördelar att beställa hos dem:

  • Snabb och fri frakt
  • Fototapeter av hög kvalitet tillverkade i Sverige
  • De ger 100 % nöjdhetsgaranti
  • Miljövänliga fototapeter
  • Motiv för alla smaker och stilar
  • Enkelt att beställa online

Beställa är enkelt

Eftersom Tapetstore finns online så är det lätt att beställa. Bläddra mellan hundratals motiv eller ladda upp en egen bild och formge din egen tapet. Lägg sedan det i varukorgen, checka ut och betala direkt eller via en faktura. Tapetstore har dessutom en smart köpguide på sin sida som man kan läsa om man vill lära sig mer om hur det går till att handla hos dem

30 Oct 2014