Hjälp med hemstädning i Stockholm

städfirmastockholm.info kan du läsa om städfirman Städenergi, som har sin bas i Stockholm. Detta är en städfirma som erbjuder stor flexibilitet och städtjänster för alla behov.

Utbudet av städtjänster täcker i stort sett allt, och en stor fördel är att Städenergi själva står för materiel - det ingår i kostnaden. Med RUT-avdraget blir städhjälpen för dig som privatperson halverad, och du hinner njuta mer av sådant du faktiskt tycker om att göra. Att anlita en städfirma för hemstädning är en investering i tid - och sitt eget välmående.

Skaffa städhjälp för regelbunden hemstädning för att:

  • Hålla en hög generell renlighetsfaktor hemma
  • Slippa lägga dyrbar fritid på själadödande städning
  • Investera tiden du skulle ha lagt på städning i tid för hobbyer, familj eller avkoppling
  • Slippa bråka med familjemedlemmar om städsysslorna

Allt att vinna på att anlita Städenergi

En av de vanligaste orsakerna till att man tjafsar hemma är för att fördela städningen, eller för att någon anser att den drar ett tyngre lass för städningen än andra i hushållet. Det är vansinnigt tråkigt och tjafset avhjälps massor om man investerar i regelbunden hemstädningshjälp. Du som är på jakt efter en pålitlig städfirma för hemstädning i Stockholm hittar det du söker hos städenergi.se.

Hos Städenergi skräddarsys städtjänsterna efter dina behov gällande vad, hur och när. När städningen genomförts får du besked om detta via SMS eller e-mail, och tack vare det smarta systemet Avista Time kan du få detaljerad information om städningen, t ex. får du veta vilken städare som har arbetet i ditt hem och vad denne har gjort. Du har full nöjd-kundgaranti och får rabatt på extratjänster som fönsterputsning och flyttstädning den dag du kan tänkas behöva det.

Hög kompetens

Alla städare som arbetar på Städenergi har genomgått solid utbildning, och som städfirma har Städenergi mångårig erfarenhet. Antalet nöjda kunder växer för varje år. Bli en av dem!

30 Oct 2014