Pyret & Snäckan har barnvagnar för dig

En sak som är bland det allra viktigaste att skaffa när man är på väg att få barn eller precis har fått barn är en barnvagn. Det finns idag på marknaden en mängd barnvagnar att välja mellan och det kan kännas som en djungel när man inte vet så mycket om barnvagnar. Ett tips är att läsa på nätet om olika typer av barnvagnar, eller så besöker du pyretosnackan.se. Hos Pyret & Snäckan hittar du nämligen barnvagnar från Bugaboo, men även andra märken som håller hög kvalitet! Hanna och John Hadenius heter det par som skapade detta företag 2011 och det för att föräldrar ska kunna hitta bra barnvagnar, med hög kvalitet men till låga priser. De satsar på att ge dig som kund kvalité, god service och snabba leveranser.

Vad erbjuder Pyret & Snäckan

Hos Pyret & Snäckan hittar du flera modeller av barnvagnar, men även andra produkter som är för barn och nyfödda. De har ett noga utvalt sortiment som håller hög kvalitet. Dessutom när du handlar online så får du:

  • Produktgaranti 1-2 år
  • 30 dagars ångerrätt
  • Förlossningsgaranti
  • Snabba leveranser
  • Bra priser

Tips och råd om barnvagnar

När du väl har köpt en vagn, så vill du att den ska hålla så bra som möjligt. På ombarnvagnar.com hittar du många bra tips på hur du sköter om din barnvagn. Kanske du vill motverka reor som uppstått. Dessutom kan du här på denna sida få en mängd tips på olika barnvagnar. Är du på jakt efter en ny, så kan du läsa recensioner eller få inspiration. Du hittar jämförelser mellan olika typer av barnvagnar och dessutom en mängd barnvagnsnyheter. Perfekt för dig som letar efter en ny barnvagn, eller vill ta väl hand om den du har.

20 Mar 2015