Skapa ett hemmagym

hemmagym

För många är det idag svårt att hitta tiden att ge sig iväg att träna på ett gym. Då kan det vara en riktigt god idé att skapa ett gym hemma om du har platsen för det. Kanske du har ett extra rum, eller plats i källaren? Ett utrymme i garaget går ju bra det med. Träning är viktigt och att äta rätt med för den delen. Hitta bra tips i Fitline bloggen. På nätet finns det en massa bra tips om kost, träning, tillskott med mera.

Vad ska ett hemmagym innehålla?

Vad ska man då ha i ett gym hemma? Mycket beror ju på hur mycket plats du har samt vad det är du vill träna. Det finns smarta gymredskap där det är många saker i ett, om du inte har så stor plats. Annars kan det vara idé att skaffa lite olika vikter, lite olika maskiner med mera. Löpband eller cykel för kondition är inte fel. Sedan är det även bra att ha fria vikter, yoga matta, kettlebells med mera. På nätet finns det mesta för hemmagymmet, det är bara att söka på det så får du upp en massa bra saker. 

Det går även att träna med ett fåtal saker, hemma. En del övningar på nätet är istället så att du tar vad du har, som en pall, stol eller trappan. Välj utifrån vad det är för förutsättningar som just du har helt enkelt så blir det bra. 

14 Jun 2019