Små ting till hemmet som man inte alltid tänker på

dörr

När vi inreder hemma, så tänker vi stort. Det är möbler, skåp, vitvaror med mera man har i åtanke. Dock är det så att ibland kan man ha behov av lite saker för att dessa ska fungera. Som i köket till exempel, där man har köksskåp. Dessa öppnar och stänger man utan att tänka mer på det. Det är när de börjar kärva som man kanske måste fundera på vad man ska göra. I skåpen finns det ibland en gasfjäder som det heter. Gasfjädrar sitter där för att de ska kunna hålla sig öppna. Om man upplever att skåpen inte stängs eller öppnas som de ska så kan det vara läge att byta ut dessa.

Täta dörrar

Ofta har man flera dörrar i ett hem. Det är ytterdörren så väl som det är dörrar inne, till de olika rummen. Det kan vara bra att ha borstlister till dörren. Borstlister eller borsttätning som det heter sätter man ofta på ytterdörrar. Det för att hålla värmen inne så att det inte sipprar ut. Det är ju bra att hålla inne värmen, då det annars kostar onödigt mycket med pengar.

Smart företag med bra prylar

Det fnns ett bra företag som säljer både gasfjädrar och borstlister. De säljer även en massa andra bra produkter för privatpersoner och företag. De heter Profillagret. Hos dem finns det  tekniska gummiprodukter som det kallas. Det för hemmet och även för företaget som sagt. 

24 Apr 2019